Salgsbetingelser

Våre salgsbetingelser er viktig informasjon for deg som kunde. Se under for utfyllende informasjon om hvilke betingelser som gjelder for dine kjøp hos Zensuala.no


1. GENERELT

Disse angitte vilkår regulerer forbrukers bruk av varer og tjenester levert av Zensuala.no (org. nr. 925 104 949 MVA). Vilkårene gjelder for alle slike salgstransaksjoner fullbyrdet fra Zensuala.no sin nettbutikk, så lenge ikke andre forhold er avtalt. Zensuala leverer kun til norske Postnummer.

For å kunne handle fra Zensuala.no AS må du ha fylt 18 år. Er du under 18 år kan du få en myndig, for eksempel en foresatt, til å foreta handelen for deg.

Selger er:

 

Zensuala AS, Postboks 13, 2845 Bøverbru

kundeservice@zensuala.no

 

Kjøper er:

Personen som gjennomfører bestillingen på Zensuala.no

2. REGISTRERING & PERSONALIA

For å kunne handle på Zensuala.no må du registrere en brukerkonto eller handle som gjest. Registreringen er gratis og uten forpliktelser. Opplysningene vil bli lagret på en sikker måte og vil ikke være tilgjengelig for uvedkommende. MERK: Ansatte i Zensuala har taushetsplikt. Ved registrering er du forpliktet til å lese gjennom kjøpsvilkårene. Oppbevar eventuelt tildelt passordet på en sikker måte. 

3. BESTILLING

For å kunne handle på Zensuala.no må du registrere en brukerkonto eller handle som gjest. Registreringen er gratis og uten forpliktelser. 

For å bekrefte din bestilling må du huke av for at du er over 18 år, og for at du har lest og aksepterer kjøpsbetingelsene. For at pakken din skal sendes ut så raskt som mulig, sendes ordre inn til pakking fortløpende. Merk derfor at din bestilling i mange tilfeller ikke kan endres eller avbestilles når du har bekreftet kjøpet. Dette gjelder både bestillingens innhold (varer) og kontaktinformasjon (adresse, telefon). 

Når din bestilling har gått gjennom til oss, vil du automatisk motta en ordrebekreftelse fra oss på den e-postadressen du registrerte i ordren. Vær derfor nøye med å skrive inn rett e-postadresse. Les nøye gjennom ordrebekreftelsen når du mottar den, og undersøk om ordebekreftelsen er i overensstemmelse med bestillingen.

4. BETALING

På zensuala.no kan du velge om du vil betale med VISA/MASTERCARD/AMEX, Apple Pay, Klarna faktura eller Vipps. Ved kortbetaling og Apple Pay blir du henvist til en sikker side hos vår betalingsleverandør Stripe. Stripe er en av verdens største betalingsformidlere, og håndterer betalinger for mange av verdens største selskaper. 

Kortbetaling 

Å betale med kort i vår nettbutikk er både trygt og enkelt. Du velger betalingsalternativet i kassen, og blir henvist til en sikker side hos vår betalingsleverandør Stripe.  Her kan du taste inn kortnummeret, utløpsdato på ditt kort og din CVC/CVV kode . Betalingsinformasjonen blir sendt kryptert, slik at ingen får se dine opplysninger gjennom betalingsprosessen. 

Når du lager en ordre hos oss og betaler med kort, blir det gjort en autorisasjon på ditt bankkort. Dette betyr at vi sjekker at kortet er ekte, om det er dekning på det, og det ikke er lagt en sperre for netthandel eller fordi kortet er stjålet/mistet. Dette er en sikkerhet for deg, i tilfelle kortet skulle bli misbrukt av andre. Vi gjør deretter en reservasjon: Beløpet du handler for blir først reservert, for så å bli trukket når pakken sendes fra oss. Dette vil si at pengene fremdeles er på kontoen din, men at de ikke kan røres av andre enn Zensuala så lenge ordren eksisterer. 

 

Vipps

For å kunne betale med Vipps må du ha installert Vipps app på din smarttelefon. Les mer om hvordan du kan få Vipps i dag:

Slik handler du med Vipps:

Legg varene i handlekurven som normalt. Gå videre til kassen. Velg Vipps som betalingsløsning. Klikk på Bekreft bestilling. Et Vippsvarsel vil umiddelbart dukke opp på telefonen din (husk å tillate varsel fra Vipps-appen i din telefoninnstilling) med melding "Zensuala ber om kr xxx". Åpne meldingen og trykk på Betale og vipps, så er den gebyrfrie overføringen (uansett beløp) gjort.

 

Faktura

Vi tilbyr Klarna faktura i samarbeid med Klarna. Betalingsfristen er 14 dager. For å betale med faktura må du ha fylt 18 år, være folkeregistrert i Norge samt bli godkjent i kredittvurderingen som gjennomføres ved kjøpet. 

Når du velger å betale med Klarna faktura må du oppgi ditt personnummer samt mobilnummer. Det blir brukt for å hente din folkeregistrerte adresse. Varene kan ikke sendes til en annen adresse. Dette er for å forhindre svindel. Hvis du ikke aksepterer adressen som hentes opp må du betale med kort. Vi lagrer ikke personnummeret i våre systemer.

Faktura sendes deg på e-post når vi sender ut varene. Ved forsinket betaling vil det bli sendt betalingspåminnelse og/eller inkassovarsel, og lovbestemte gebyrer kan påløpe. Dersom betaling fortsatt uteblir, vil fakturaen bli sendt til inkasso og ytterligere omkostninger vil påløpe. Ved forsinket betaling beregnes lovbestemt forsinkelsesrente.

Ved å velge Klarna faktura får du

Trygghet til å handle uten å oppgi din kredittkortinformasjon

Mulighet til å handle gjennom å bare oppgi ditt personnummer og mobilnummer

Mulighet til å se varen før du betaler

Handle enkelt, trygt og raskt på nettet

Alle spørsmål vedrørende din faktura må rettes direkte til Klarna.

5. REKLAMASJON

Dersom produktene har mangler kan du etter omstendighetene kreve retting, omlevering, prisavslag, erstatning eller at kjøpet heves. Mangelen må være vesentlig før heving kan foretas.

Mangelen må foreligge når du får produktene i din besittelse. Mangler du oppdager innen seks måneder etter at du fikk produktene, skal imidlertid normalt regnes som en mangel som har oppstått før du fikk produktene.

Melding om mangler ved produktene overbringes oss, av bevishensyn, skriftlig. Benytt kundeservice@zensuala.no ved slike henvendelser. Dette må skje innen rimelig tid etter at du oppdaget mangelen og senest innen to måneder. 

Retursendinger (må avtales med kundeservice) bør være sporbare (f.eks. Posten Norgespakken). Pakker sendt med Postoppkrav eller tjenester som ikke leverer til bedrifter (f.eks. HeltHjem, Meg til Deg e.l.) får vi dessverre ikke hentet, disse blir returnert til avsender av transportøren.

Zensuala AS vil skriftlig bekrefte mottak av alle reklamasjoner. Vi vil også skriftlig bekrefte mottak av varer som sendes tilbake til oss for inspeksjon eller feilretting.

Retten til å reklamere gjelder i to år etter fakturadato, eller fem år dersom produktet er ment å vare vesentlig mer enn to år. Retten til reklamasjon kommer i tillegg til angreretten etter punkt 6

6. ANGRERETT

Alle våre nettkunder har i følge norsk lov 14 dagers angrefrist fra dagen de mottar produktet. Du har 14 dager på å gi beskjed om at du angrer, og ytterligere 14 dager på å sende varene i retur. Et angreskjema følger med i pakken du mottar fra oss. Returner produktet sammen med skjemaet til oss snarest, og innen 14 dager fra du ga beskjed. Du får tilbake kostnadene ved produktet, men du må selv ta kostnaden for returfrakten.

 

NB! Angreretten gjelder ikke for intim- og hygieneprodukter dersom du har tatt i bruk produktet eller brutt emballasjen. Ved kjøp av dildo, vibrator eller lignende anbefaler vi at du leser nøye på produktbeskrivelsen til produktet på vår nettside.

Vi videreselger ikke returnerte produkter, du kan derfor være helt trygg på at produktet du mottar ikke har vært testet/brukt (ref. angrerettloven, paragraf 22, del G).

Dersom du ikke henter pakken og forholder deg ellers helt passiv, fyller du ikke kravene som stilles til deg i henhold til Angrerettloven §11 og §13, og mister således retten til å gå fra avtalen.Du vil bli belastet med et gebyr for å dekke Zensuala’s frakt og håndteringskostnader av varene. Størrelsen på gebyret tilsvarer våre utgifter med forsendelsen, minimum kr 300 ,-. Dette omfatter også bestillinger som nektes mottatt. 

7. 365 DAGER ÅPENT KJØP

zensuala.no har åpent kjøp i 365 dager. Denne tjenesten har samme begrensninger som Angreretten, det vil si at produktet må være uåpnet og ubrukt. Dersom du ikke ønsker å beholde varen innenfor gyldighetsperioden tar du kontakt med oss på kundeservice@zensuala.no

8. LEVERING

 Feil eller mangler

Om du skulle oppdage feil eller mangler på én eller flere varer i forhold til bestillingsbekreftelsen din, ber vi deg ta kontakt med oss så snart du oppdager feilen. Send oss en e-post til kundeservice@zensuala.no, så vil vi selvfølgelig rette opp feilen kostnadsfritt så snart som mulig.

Vare skadet under transport

Om du oppdager at produktet og emballasjen er blitt skadet under transport, ta kontakt med kundeservice send en e-post til kundeservice@zensuala.no, så hjelper vi deg med returnering og erstatning av varen.

Ikke-avhentede pakker

Om du bestiller produkter fra oss og ikke henter pakken din uten å informere oss om dette, vil du bli ilagt et gebyr på kr 300,-.

Pakkesporing

Alle pakker som blir sendt fra oss er merket med et sporingsnummer slik at du kan finne ut hvor pakken befinner seg i Postens systemer.

Vi sender som regel klimanøytral Servicepakke (hentes på Posten)

Posten sender deg varsel på epost og sms (dersom du har registrert mobilnr ved bestilling) når pakken er på vei.

 

Viktig: SMS-varsling tilbys i stedet for hentelapp i papir.

2-5 dagers leveringstid

Posten bruker normalt 2-5 virkedager (man.- fre.) på å levere pakken fra den hentes på vårt lager. I høysesonger som f.eks. jul og sommer må du påberegne noen flere dager utover dette. Normalt sett er siste frist for pakker som skal leveres innen julaften 16.desember. Se www.posten.no for mer informasjon.

Dersom vi ikke leverer ordren i tide i samsvar med § 6 Forbrukekjøpsloven, kan du oppfordre oss til å levere innen en rimelig tilleggsfrist for oppfyllelse. Dersom vi ikke leverer innen denne tilleggsfristen, kan du heve kjøpet.

Tilbakebetaling ved hevet kjøp grunnet forsinket levering skal skje innen 14 dager.

NB: Dersom en vare er utsolgt eller blir utsolgt innen din ordre er behandlet, forbeholder vi oss retten til å kansellere denne eller de varen(e) fra ordren. Vi ettersender ikke varer som er utsolgt.

9. PORTO/FRAKT KOSTNADER

Vår standard fraktpris er 89,- pr ordre. 

Alle ordre over 800,- i ordreverdi vil leveres fraktfritt

 

10. PRISER

Alle våre priser er inklusive merverdiavgift dersom ikke annet er oppgitt. Prisene er oppgitt i norske kroner

11. FORCE MAJOUR

Dersom force majeure skulle oppstå stopper Zensualasforpliktelser opp. Om perioden varer lengre enn 2 måneder har du så vel som vi rett til å oppheve avtalen uten at det i disse tilfellene foreligger noen krav om å betale erstatning. 

Med force majeure menes blant annet streik, lockout, transportforsinkelser, import-/eksportforbud, krig, naturkatastrofer, brann mm, uansett om dette forekommer hos bedriften eller hos bedriftens leverandør.

12. REGULERENDE LOVER

Zensuala følger retningslinjer gitt av norsk lov. Eventuelle tvistesaker skal avgjøres ifølge norsk lov. 

Aktuelle lover finnes her:

Personopplysninger

Markedsføringsloven

Angrerettsloven

Forbrukerkjøpsloven

E-Handelsloven

 

Ved eventuell tvister går saken til Forbrukerrådet. Dersom minnelig løsning ikke oppnås etter megling i Forbrukerrådet, kan partene skriftlig begjære at Forbrukerrådet fremmer tvisten for Forbrukertvistutvalget. Kondomeriet vil følge vedtak Forbrukertvistutvalget fatter.

 

13. PERSONOPPLYSNINGER

Zensuala  er ansvarlig for alle personlige opplysninger du oppgir til oss, eller som vi får del i når du legger inn kjøpsordre eller besøker vår hjemmeside. Informasjonen vil brukes til varedistribusjon og til å sende deg informasjon om tjenester fra zensuala.no. Zensuala.no vil under ingen omstendigheter overlate utleverte personalia, eller andre opplysninger om kunder til en tredjepart, med mindre vi har samtykke til dette. Ved å opprette en brukerkonto på zensuala.no gir du oss tillatelse til å bruke din epostadresse til å sende deg relevant markedsføring om våre produkter. Du kan når som helst reservere deg mot dette på ved å bruke avmeldingslink i nyhetsbrevet. Kundeoppfølging og markedsføring er begrunnet i vår legitime interesse i å tilby relevante tilbud til våre kunder. Du har på forespørsel rett til å få opplyst hvilke opplysninger vi har registrert på deg, og til å kreve disse slettet. Forespørselen gjør du til : kundeservice@zensuala.no