Hvorfor skal du velge Zensuala

Det finnes mange grunner til å velge oss som din leverandør av nytelse. Vi setter alltid kunden først. Vi vet at vi vil eksistere kun om kunden er fornøyd. Derfor er din trygghet og at du får en fin handleopplevelse noe som står øverst på vår agenda.  Vi forsøker å gi Norges beste kundeservice, hver dag. Du kan alltid nå oss på kundeservice@zensuala.no eller ringe oss på 611 00 270.

 

1. Rask og diskret levering

Bestiller du før kl 1500 pakker vi varene dine i kjedelige brune postesker og sender de med Bring samme dag. Avsender vil være Zens AS. Forsendelsen vil som regel nå deg i løpet av 2-4 dager.

2. Sexleketøy i trygge materialer

Zensuala fører kun sexleketøy som er trygge for kroppen, forhandler kun produkter i fra kjente kvalitetsleverandører. For mer informasjon om våre valg les her

3. 365 Dager åpent kjøp

Var ikke varen som forventet? Eller har du kjøpt noe du ikke ønsker å beholde? Ingen problem, send oss en mail eller avtal retur med oss og du får pengene tilbake. Husk at varen må være uåpnet.

4. Fri frakt ved ordre over 800 kr

Vi tilbyr en av Norges gunstigste fraktbetingelser ved å tilby kunden fri frakt på ordre som overstiger 800 kr. 

5. Vi er Produkteksperter

Vi på Zensuala er produktnerder, vi er eksperter på produktene vi fører og er ofte raskt ute med nyheter. Vi hjelper deg mer enn gjerne å finne riktig produkt for deg. Kontakt oss på epost: kundeservice@zensuala.no eller på telefon så hjelper vi deg raskt.