Konkurranseregler - Nyhetsbrev

**Vinneren av Juli konkurransen ble trukket ut den 1. August 2021 og er kontaktet via epost**
 1. Generell informasjon

Konkurransen varer fra 01.08.2021 - 30.08.2021

Ved å delta i konkurransen bekrefter du at du godtar konkurransereglene.

 1. Hvem kan delta?

Konkurransen er åpen for alle over 18 år, med bostedsadresse i Norge. Du kan delta ved å abonnere på vårt nyhetsbrev via pop-up på vår hjemmeside. Alle påmeldinger har like stor vinnersjanse. Deltakelse er gratis. 

 

 1. Om konkurransen – slik deltar du!

 Dette må du gjøre for å være med i konkurransen:

 1. Abonnere på Zensuala sitt Nyhetsbrev
 2. Fortsatt være abonnent når konkurransen trekkes (01.09.2021)

 

4. Premier

  Vi trekker 1 vinner av et gavekort på 1500,- kr i konkurranseperioden. Vi trekker vinnere blant de som oppfyller konkurransekravene som beskrevet over. 

  Konkurransens vinnere blir offentliggjort på www.zensuala.no på denne siden i uke 27 i 2021. Vinnerne blir kontaktet via E-Post. Vinneren er selv ansvarlig for å betale eventuell skatt på premiene.

  1. Personvern

  Dine personopplysninger vil kun benyttes i forbindelse med administrasjon av konkurransen, og behandles i samsvar med reglene i personopplysningsloven. Behandling av personopplysninger er nødvendig for å oppfylle Zensuala’s forpliktelse til å utlevere premien, jf.  GDPR art. 6 nr. 1 bokstav b. Det er frivillig å oppgi personopplysninger i forbindelse med konkurransen, men dersom du ikke oppgir opplysningene kan vi ikke sende premien. Alle personopplysninger slettes umiddelbart etter at konkurransen er avsluttet. Dine kontaktopplysninger blir ikke delt med tredjepart. Du har rett på innsyn i hvilke personopplysninger vi har lagret om deg, og kan kreve retting eller sletting av disse på et hvilket som helst tidspunkt. Du kan klage over behandlingen av personopplysningene til Datatilsynet. Ansvarlig for behandlingen er: Zensuala AS, Postboks 13, 2846 Bøverbru.

  1. Annet

  Deltakere som bryter konkurransereglene eller jukser kan automatisk og uten forvarsel bli ekskludert fra videre deltagelse. Zensuala kan på et hvilket som helst tidspunkt endre eller avbryte konkurransen.

  Dersom du har spørsmål kan du kontakte Zensuala Kundesenter.

   

  Tidligere vinnere:

  • Vinner Juni 2021: Ellen fra Oslo vant Gavekort a 1500,-
  • Vinner Mai 2021: Aud J. fra Tromsø var den heldige vinner av en Womanizer Premium

   

  Dersom du har spørsmål kan du kontakte Zensuala Kundesenter


  Epost:
  kundeservice@zensuala.no

  Tlf: 611 00 270