Om Oss

 Hvem er Zensuala?

Zensuala er en forhandler av seksuell nytelse som er dedikert til å selge kun kvalitetsprodukter,fra kjente merkevarer, laget av materialer som er helt trygge for kroppen til konkurransedyktige priser. Vi er basert i Norge hvor vi har lageret og butikken vår og har raskt blitt populære i vårt segment.

Mål og verdier

Vårt mål er at du skal oppleve Zensuala.no som en trygg, tabufri sone som oppfordrer til en sex positiv hverdag. Vi ønsker at våre kunder skal ha et lykkelig og tilfredsstillende kjærlighetsliv, fylt av lidenskap og moro, uansett legning, seksuelle preferanser eller erfaring. Sex alene eller mellom to (eller flere) voksne med samtykke er udelt positivt, og hvis vi kan bidra til å berike det, er vi lykkelige.
Vi synes det er svært viktig at du har et forhold til hvilke type materialer du putter i, eller nære, kroppen din, og vi håper at du tar deg tid til å lese vår guide om materialer i sex leketøy. Ta bevisste valg ved handel av intim produkter og unngå ubehagelige overraskelser! Velg en sex shop som tar ansvar for hvilke produkter du får levert!

Hva er produktfilosofien til Zensuala?

Vi bruker mye tid på å plukke de riktige produktene for Zensuala. Vi samarbeider med merkevarer og distributører, både i Europa og USA, for å sikre at du som kunde har tilgang på de beste og mest innovative produktene på markedet.
  • Alle våre leketøy i vår er laget i trygge materialer som ikke er porøse (med unntak av masturbatorer og andre "utvortes" produkter
  • Mesteparten av vårt utvalg i undertøy er produsert i Europa.
  • Av våre glidemiddel og massasjeoljer er over 90% Organiske og vegan vennlige.
  • Vi prioriterer varemerker/produkter med miljøprofil og etisk produksjon.
  • Vi skal være en sex shop for alle
Vi håper du får en hyggelig opplevelse hos oss, Vi er ikke fornøyd før du er.